Investerer du i ‘Clean Beauty’?

Vi lever i en tid med masser af gennembrud! Takket være teknologi og den lette og ukomplicerede adgang til information, opdager forbrugerne hele tiden produkter, der passer til deres personlige stil og helbred.

Der er et stigende antal forbrugere, der afviser de skadelige kemiske produktsammensætninger til fordel for de mere naturligt baserede, økologiske og antioxidant-spækkede alternativer. Denne bevægelse resulterer ikke kun i en blomstrende markedsplads – det kommer nemlig også til at ændre fremtiden indenfor hudpleje som vi kender det.

Stigningen i økologisk hudpleje i tal

Tendensen er også beskrevet i detaljer med tal. Ifølge en undersøgelse fra Grand View Research vil det globale økologiske marked sandsynligvis nå op på omkring 16 milliarder dollar i 2020. En ny markedsanalyse fra Persistence Market Research har bekræftet disse tal og vist, at de rent faktisk kunne stige betydeligt mere end det. Deres tal tyder nemlig på en omtrentlig vækst på 8-10% af den nuværende trend pr. år, hvilket resulterer i en anslået værdi på 22 mia. dollars i 2024.

Hudpleje indtager naturligt nok førstepladsen indenfor det globale økologiske marked for skønhedsprodukter, og årsagerne er indlysende. I en tid, hvor mange kvinder er på udkig efter hudpleje, der fokuserer på at reducere synligheden af fine linjer og rynker, og som i sidste ende hjælper med at vende en tidlig ældningsproces, synes økologiske produkter at være det perfekte svar, der tilmed kan hentes fra Moder Natur.

Hvad skal økologiske hudplejeprodukter kunne tilbyde?

Økologiske produkter indeholder ingen af de typiske kemikalier, som parabener, syntetiske farver og phthalater for bare at nævne nogle få. Økologiske produkter er mere sikre og sunde og resulterer i et ugiftigt hudplejealternativ, hvor listen over fordele bare bliver længere og længere over tid. Selvom økologisk hudpleje ses som en luksus af mange mennesker i dag, er merprisen ofte det hele værd. Når alt er gjort op, betaler det sig at investere i ordentlig, økologisk hudpleje.

Vores brand, Soleil Toujours, deltager aktivt i denne bevægelse og tilbyder sikre mineralske og økologiske solprodukter, der omfavner præmisserne indenfor naturlig hudpleje.

 

Kilder

https://www.grandviewresearch.com/press-release/global-organic-personal-care-market

https://www.persistencemarketresearch.com/mediarelease/natural-organic-personal-care-product-market.asp