Alt du skal bruge til sommerens festivaler

Så er sommeren endelig kommet og det betyder festivalsæson. Danmark er kendt som et mekka for festivaler og udendørsaktiviteter, og selvom den danske sommer til tider kan være en kold fornøjelse, så skal du altid huske at tage vare på huden og dens sundhed.

Her er vores bud på sommerens must-haves til al aktivitet i solen:

Organic Set + Protect Micro Mist SPF 30

Denne rejsevenlige solcreme i sprayform er fyldt med antioxidanter og vores EcoSun Complex, en sammensætning af røde alger, C-vitamin estere, E-vitamin og bisabolol. Øger SPF-beskyttelsen, reducerer UV-afledte hudskader, forhindrer tab af fasthed og øger hudens glathed. Den fine mist er også velegnet til brug ovenpå makeup, hvor den fastholder dit look, så du behøver ikke bekymre dig om dit festivaludseende. Tage det roligt og nyd musikken med din nye bedste ven på farten.

Perpetual Radiance Eye Glow + Illuminator SPF 15

Den delikate hud omkring øjet bliver ofte glemt, når du anvender solbeskyttelse. Hold øjnene strålende smukke med denne rejse- og festivalegnede Eye Glow med SPF 15. Den er ikke kun fantastisk til at fremhæve øjenområdet, men hele ansigtet. Hold huden strålende smuk og godt beskyttet. Den kølende applikator stimulerer cellefunktionen og føles behageligt dulmende og opfriskende mod trætte og stressede øjne. Myristoyl Pentapeptide-11 styrker hudens elasticitet, reducerer rynkedybden og bevarer glat hud.

Organic Aloe Antioxidant Calming Mist

Efter en weekend i solen vil huden påskønne lidt afslapning og ro. Vores Organic Aloe Antioxidant Calming Mist er skabt af økologisk aloe, ekstrakt af blade fra grøn te, granatæbleekstrakt og vindruekerneolie for at dulme skoldet hud, kløe og slidsår.

Den grønne te er fyldt med antioxidanter, der bekæmper celleskader forårsaget af frie radikaler. Økologisk aloe saft virker som et beskyttende lag på huden, hjælper med at genoprette fugt og forbedrer den naturlige fasthed på grund af en overflod af antioxidanter, herunder betakaroten, C-vitamin og E-vitamin. Aloe vera indeholder to hormoner: Auxin og Gibberelliner, der har sårhelende og anti-inflammatoriske egenskaber, der reducerer risikoen for inflammation.

After Sun Rescue + Repair Brightening Serum

Fortsæt det gode arbejde med at pleje huden efter at have tilbragt dage i solen med vores serum skabt med ingredienser, der er understøttet af videnskaben. Arabidopsis Thaliana (Roxisomes) virker som mDNA-reparationsenzymer, der reparerer skader ved oxidativt stress, der ellers ville medføre celledød. Haberlea Rhodopensis Leaf Extract hjælper i naturen planterne med at overleve i tørke og øger hudens elasticitet og udstråling. Morus Alba Leaf Extract er, på grund af de naturligt forekommende komponenter mulberroside A og F, gode til at forhindre overskydende melaninproduktion og til at reducere ny melanindannelse i huden.

Læs mere om resten af ​​ingredienserne lige her.