6 enkle trin til mere strålende hud

NO1 – DEN SIKRE, MINERALSKE SOLCREME

Mineralsk solcreme bruger zinkoxid og/eller titaniumoxid til at reflektere farlige UVA- og UVB-stråler væk fra huden. Disse fungerer som en solid barriere mellem solen og din sarte hud. Soleil Toujours mineralbaserede solcreme er også fuld af potente antioxidanter, der nærer og lindrer huden, mens den beskyttes. Kemiske solcremer absorberes af huden og indeholder ofte skadelige ingredienser, der irriterer huden og endda kan komme ind i kroppens blodbaner. Økologiske, naturlige og mineralbaserede solcremer hjælper effektivt med at bevare hudens sundhed ved at sidde ovenpå hudens overflade og ikke forstyrre den naturlige balance i huden og dens porer. Soleil Toujours’ unikke Eco Sun Complex, der består af beroligende og nærende ingredienser som bisabolol, rød alge, C-vitamin estere og E-vitamin, sørger for, at huden får en sund beskyttelse, mens du er ude i solen.

NO2 – ET GLAS VAND

En menneskekrop består af næsten 60 procent vand når den er udvokset. Så det overrasker ikke, at det at drikke masser af vand er et vigtigt behov for os alle. Vand hjælper også huden med at bekæmpe den normale ældningsproces. Hvis huden er dehydreret, er den mere tilbøjelig til at rynke. Huden er et organ, og alle organer består af celler, der har brug for vand for at fungere korrekt. Vand fungerer også som en rengøringsmiddel og skyller skadelige stoffer, der kan opbygges i huden og forårsage udbrud af urenheder, ud af kroppen. Det burde være almindelig praksis her i livet at drikke 8 glas vand dagligt som minimum.

NO3 – ET KOLDT BRUSEBAD

Varme er vidunderlig for musklerne og det er afslappende, men for meget af det gode, kan få din hud til at miste sine naturlige olier. Et varmt brusebad kan fjerne alle hudens gode egenskaber og efterlade din hud dehydreret. Prøv at indarbejde lidt køligere brusebade i din hverdag. Dette vil ikke bare beskytte dig mod tab af vigtige olier i huden, det vil også revitalisere og genopbygge. Efter brusebad, fugter og plejer vi altid med vores Après Soleil Exotic Shimmer Oil. Brug den dagligt for optimale resultater.

NO4 – EN NÆNSOM OLIEBASERET RENS

Huden skaber sine egne olier, der hjælper med at opretholde en sund balance. Et stort problem, folk ofte har med deres hud, er, at de bruger en for stærk rens, der simpelthen stripper huden for visse vigtige olier. En mild, oliebaseret rens renser huden effektivt uden at fjerne for meget af de naturlige smøremidler og fugtere. Det betyder, at en oliebaseret rens hjælper og understøtter huden naturligt uden at erstatte alt det, der er godt nok, hvilket forårsager mere alvorlige og langvarige skader.

NO5 – EKSFOLIERING

Ved at eksfoliere en eller to gange om ugen fjernes døde hudceller og lagene hjælper huden med at trække vejret og drage større fordel af dine hudplejeprodukter.

NO6 – FUGTIGHEDSCREME

Efter at have taget et varmt (men ikke FOR varmt) brusebad, åbnes porerne. Dette er det perfekte tidspunkt til at påføre en naturlig, økologisk fugtighedscreme, der trænger ind i huden og hjælper de naturlige olier, der ligger i de forskellige lag af huden. Soleil Toujours naturlige, økologiske Après Soleil Exotic Shimmer Oil, fremstillet med hybenkerneolie, arganolie, ekstrakt af bladene fra grøn te, granatæblefrøolie og rosemarinekstrakt er det perfekte supplement til din daglige hudplejerutine.