ANTI-AGING

 

Soleil sætter nye standarder for den måde, hvorpå vi tænker solbeskyttelse. Vi omdanner solpleje til en daglig luksus, der giver avanceret beskyttelse, masser af anti-oxidanter og naturlige anti-aging fordele. På én gang! Nedenfor bringer vi en liste over de vigtigste anti-aging ingredienser der findes i vores produkter.

Arganolie

Rig på A- og E-vitamin, antioxidanter, omega-6 fedtsyrer og linolsyre. Når olien kommes på huden, dulmes inflammation og huden fugtes i dybden.

C-Vitamin Ester

Denne olieopløselige og entydigt stabile form af C-vitamin absorberes let i huden og leverer kraftig antioxidantbeskyttelse og fremmer en mere jævn hudtone.

Chromabright®

Hydroquinonfrit molekyle, der regulerer hudpigmenteringsprocessen ved at hæmme tyrosinase, et nøgleenzym, som katalyserer de to første reaktioner ved melaninsyntese. Giver bedre depigmenterende virkninger end MAP, kojisyre og Arbutin og ligner hydroquinon.

Dermaxyl

En af de mest potente anti-aging ingredienser der findes. Dette peptid bekæmper fine linjer og rynker ved at stimulere kollagenproduktionen og fremme glat og fast hud.

E-Vitamin

Afgørende for beskyttelse af hudcellerne mod ultraviolet lys, forurening og andre elementer, der producerer celle-skadelige frie radikaler. Vitaminet har også evnen til at regulere A-vitamin i kroppen, hvilket også er vigtigt for sund hud.

Ekstrakt af Blade fra Rosmarin

Rig på antioxidanter, der bekæmper frie radikaler og har anti-inflammatoriske, antimikrobielle og tonende egenskaber.

Ekstrakt fra Grøn Te

Neutraliserer frie radikaler og har vist sig effektivt til beskyttelse mod UV-forårsagede angreb på immunforsvaret og kræftfremkaldende hudskader.

Granatæbleolie

En rig kilde til punicinsyre, der er en stærk antioxidant med anti-inflammatoriske egenskaber.

Gurkemejeekstrakt

Hjælper med at bremse misfarvning af huden ved at hæmme tyrosinase, et enzym der katalyserer produktionen af melanin. Hjælper også med at dæmpe synligheden af alderspletter.

Hybenkerneolie

Frø fra hybenbuske overvejende dyrket i Chile. Er fuld af vitaminer, antioxidanter og essentielle fedtsyrer, der korrigerer for mørke pletter og fugter tør og kløende hud. Dæmper synligheden af ar og fine linjer.

Hydroliserede Sojafibre (Pro-Coll-One+®)

Indeholder en stærkt oprenset fraktion af HRGPs glycopeptider udvundet fra soja. Fremmer glat hud og reducerer rynkedybden.

Oligopeptide 68

En sammensætning af tolv aminosyrer, der hjælper med at inhibere en af ​​de vigtigste regulatorer af melanogene enzymer, TRP-1, TRP-2 og tyrosinase. Fremmer den naturlige hudtone.

Peptider

Disse aminosyrekæder, som forekommer naturligt i kroppen, leder celler til at udføre visse funktioner, såsom forøgelse af kollagenproduktion eller lysning af hudtone.

Sodium Hyaluronate

Giver dybdevirkende fugt.

Superoxiddismutase

Denne arbejdshest er en unik og effektiv antioxidant, der booster hudens egen, naturlige kamp mod frie radikaler.

SymHelios®

Prisvindende anti-aging aktiv, der neutraliserer toksiner, før de kan angribe sunde hudceller og virker som et avanceret cellulært skjold, samtidig med at UVB-forårsagede rynker og betændelse reduceres.

Ubiquinon (CoQ10)

Hjælper cellerne med at genopbygge kollagen og elastin, og hjælper med at dæmpe synligheden af fine linjer og rynker.

Vindruekerneolie

Indeholder proanthocyanidiner, som hjælper med at lysne UV-fremkaldte pigmentforandringer.

Æble Stamceller

Oprindeligt høstet fra sjældne Uttwiler Spätlauber-æbletræ i Schweiz. Stamcellerne stimulerer produktionen af ​​menneskelige stamceller, beskytter cellerne mod stress og mindsker rynker. Æble stamceller indeholder metabolitter, der sikrer lang levetid (træet er kendt for, at dets frugt holder sig godt over lange perioder).