ECOSUN COMPLEX

 

EcoSun Complex® er vores egen blanding af fire potente antioxidanter blandet med vores hemmelige Soleil Toujours våben, som findes i alle vores produkter.

 

Denne sammensætning beskytter huden mod de ødelæggende effekter fra frie radikaler, som potentielt kan beskadige hudens DNA, skabe ubalance i kollagen og elastin produktionen, der ellers skal sikre en elastisk og stram hud. EcoSun Complex® fungerer som en naturlig SPF booster, reducerer UV-skader, modvirker tab af fasthed, gør huden glattere og reducerer synligheden af rynker.

 

RØD ALGE

Denne naturlige kilde til super-antioxidantet astaxanthin beskytter huden mod miljøskader, samtidig med at det holder på fugten i huden, så den holdes frisk og fast.

Vitamin C Ester (Tetrahexyldecyl Ascorbate)

Denne olieopløselige og entydigt stabile form af C-vitamin absorberes let i huden og leverer kraftig antioxidantbeskyttelse og fremmer en mere jævn hudtone.

E-VITAMIN

Afgørende for beskyttelse af hudcellerne mod ultraviolet lys, forurening og andre elementer, der producerer celle-skadelige frie radikaler. Vitaminet har også evnen til at regulere vitamin A i kroppen, hvilket også er vigtigt for sund hud.

BISABOLOL

Et kraftigt ekstrakt fra kamille. Beroliger og fugter huden.