SHEER DIFFERENCE

 

En sund og smuk hud fortjener ordentlig beskyttelse. Soleil Toujours revolutionerer den måde hvorpå vi hidtil har oplevet solpleje og skaber optimal harmoni mellem kroppen og solen. Vores avancerede sammensætninger kombinerer bredspektret, mineralsk UV-beskyttelse med de mest avancerede og genopbyggende antioxidant og anti-aging løsninger. Den perfekte kombination mellem effektiv solpleje og optimal hudpleje gør, at hvert produkt styrker hudens forsvar på flere niveauer. Soleil Toujours beskytter, genopbygger og booster hudens sundhed og immunforsvar.

 

Tre beskyttelsesniveauer

UV-beskyttelse

Vores mineral-baserede solcreme skaber et kraftfuldt skjold mod solen, som er den primære årsag til for tidlig ældning og hudsygdomme.

 

Antioxidanter

Vores patenterede Eco-Sun Complex bygger på omhyggelig research af avancerede antioxidanter, der nærer og styrker hudens dybere lag.

 

Anti-Aging

Vores avancerede anti-ageing ingredienser arbejder for at reducere synligheden af fine linjer og rynker og bidrager til at øge produktionen af ​​kollagen og til at udjævne pigmentforskelle i huden.

 

Finishes clear

Soleil Toujours sætter standarden for fremtidens solbeskyttelse.

Traditionelt har mineralske solfiltre været forbundet med en hvid, cremet og lidt tyk konsistens. Imidlertid har moderne teknologi forbedret tekstur og finish, og kan nu levere mere behagelige og effektive solcremer. Soleil Toujours bruger den nyeste og mest avancerede mineralske solcreme teknologi. Det er  lette, rene og naturlige cremer, der ændrer vores opfattelse af solcreme.